Utbildare för barn Kickers Runrun

Utbildare för barn Kickers Runrun

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din junior en cool och bekväm stil med barnskorna Kickers Runrun, skapade av det berömda franska märket Kickers.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Utbildare för barn Kickers Runrun

Upptäck de nya Kickers Runrun barnskorna, det perfekta valet för unga modefans! Dessa skor är designade av det berömda märket Kickers, känt för sin unika design och överlägsna kvalitet. Sneakersen Kickers Runrun har designats speciellt för barn, med en stil som är både trendig och bekväm.

Dessa sneakers är perfekta för barn tack vare sin lätthet och hållbarhet. De har också en halkfri gummisula för maximalt grepp, även på de halaste ytor. Så att ditt barn kan springa och leka helt säkert!

Kickers Runrun är juniorvänliga, med snitt och färger som är speciellt utformade för barn. De finns i en mängd olika storlekar för att passa alla åldrar och skostorlekar. Dessutom passar deras mångsidiga stil perfekt till alla outfits, oavsett om det gäller skolan, familjeutflykter eller sportaktiviteter.

Dessa sneakers är också bekväma Kickers. Fodret i tyg som andas håller ditt barns fötter torra och bekväma, även under de mest hektiska dagarna. Dessutom ger snörningen perfekt passform och optimalt stöd för foten.

Ge ditt barn de allra bästa skorna med Kickers Runrun sneakers. De är inte bara snygga och bekväma, de är också tillverkade av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de håller hela livet. Beställ nu och gör ditt barn till stjärnan på lekplatsen med sina nya Kickers -turners!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959950-30-103
Färg marinröd
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior