Tränare för baby boy Kickers Runrun

Tränare för baby boy Kickers Runrun

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din pojke komfort och stil med Kickers Runrun sneakers, ett måste för småbarn från Kickers.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare för baby boy Kickers Runrun

Kickers Runrun baby boy trainers är det perfekta valet för modemedvetna småbarn. Med sin moderna design och det välkända varumärket Kickers är dessa skor både bekväma och snygga. De är särskilt utformade för bebisar och ger rätt stöd och skydd för deras växande fötter.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och tåliga. Gummisulan ger bra grepp för ditt barns första steg, medan ovandelen i mjukt läder ger bra stöd för foten. Dessutom är de lätta att justera tack vare snörningen, så att ditt barn kan bära dem på egen hand.

Kickers Runrun baby boy trainers finns i en mängd roliga färger och mönster, vilket gör dem till det perfekta valet för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på dagis, en promenad med familjen eller en födelsedagsfest kommer ditt barn alltid att se snyggt ut med Kickers på fötterna.

Som ett ledande varumärke i världen av skor, Kickersengage har åtagit sig att erbjuda kvalitet, snygga produkter för småbarn. Med Kickers Runrun baby boy trainers kan du vara säker på att ditt barn kommer att ha bekväma, trendiga skor för att följa med på sina dagliga äventyr.

Så tveka inte längre och ge ditt barn det bästa med baby boy trainers Kickers Runrun. Komfort, stil och kvalitet är garanterat för att följa din lilla pojkes första steg. Beställ nu och låt din bebis röra sig med självförtroende och stil tack vare sina nya sneakers Kickers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959950-30-103
Färg marinröd
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby