Kängor för babypojke Kickers Sonizip

Kängor för babypojke Kickers Sonizip

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

-20%
Upptäck Kickers Sonizip kängor för pojkar: bekväma, eleganta och perfekta för små pojkar! Designad av Kickers för bebisar.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kängor för babypojke Kickers Sonizip

Kickers Sonizip baby boy booties är det perfekta valet för små pojkar som vill vara lika snygga som de är bekväma. Dessa stövlar är designade av det välkända varumärket Kickers och är den perfekta kombinationen av stil och kvalitet. De är speciellt utformade för spädbarn, vilket gör dem lämpliga för deras känsliga, växande fötter.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Ovandelen i äkta läder ger optimalt stöd för små fötter, medan gummisulan ger perfekt grepp på alla underlag. Så att ditt barn kan leka och röra sig tryggt och säkert.

Designen på dessa kängor från Kickers Sonizip är både modern och tidlös. Den mörkbruna färgen matchar alla outfits och den avslappnade men eleganta stilen gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på dagis, en promenad med familjen eller ett speciellt tillfälle, kommer dessa stövlar att passa in i din lilla pojkes alla äventyr.

Förutom att de är praktiska och bekväma är de också lätta att ta på tack vare dragkedjan på sidan. Så att ditt barn kan lära sig att ta på sig skorna själv.

Ge din pojke det bästa av två världar med Kickers Sonizip baby boy booties. Med sin kvalitet, stil och användarvänlighet kommer dessa kängor att bli ett måste för små pojkar som vill ha komfort och stil.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 947791-10-10
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1