Sandaler för flickor MOD 8 Canibraid

Sandaler för flickor MOD 8 Canibraid

Börjar på: 550,93 kr

377,44 kr

-31%
Trendiga sandaler för tjejer från MOD 8. Bekväma, snygga och perfekta för modemedvetna juniorer!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 550,93 kr

377,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor MOD 8 Canibraid

Tjejsandalerna MOD 8 Canibraid är både eleganta och bekväma, perfekta för unga tjejer som vill ligga i framkant när det gäller mode. De tillverkas av MOD 8, ett varumärke som är känt för sitt hantverk och sin känsla för detaljer, och dessa sandaler är ett måste för alla unga kvinnor som vill ha stil.

Deras trendiga, moderna design gör dem till en viktig accessoar för att komplettera alla outfits. De flätade läderremmarna ger en touch av originalitet och sofistikering, samtidigt som de ger optimalt stöd för foten. Den mjuka innersulan i läder ger dessutom oöverträffad komfort, perfekt för långa sommardagar.

Dessa sandaler är specialdesignade för juniortjejer och erbjuder både chic look och överlägsen kvalitet. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller en avslappnad dag ute, MOD 8 Canibraid sandaler kommer att vara det perfekta valet för din dotter.

MOD 8engage är ett välkänt varumärke i modevärlden och har åtagit sig att använda högkvalitativa material för sina produkter. Sandalerna Canibraid är inget undantag, med sin solida konstruktion och oklanderliga finish. Du kan vara säker på att dessa sandaler kommer att hålla länge och klara alla din dotters äventyr.

Sandalerna finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och är lätta att ta på tack vare det justerbara spännet. Dessutom ger yttersulan i gummi optimalt grepp för säkra promenader.

Ge din dotter det bästa av två världar med sandalerna MOD 8 Canibraid: stil och komfort. Missa inte chansen att lägga till dessa underbara sandaler till hennes skosamling. Beställ nu och ge henne den perfekta presenten inför sommarsäsongen.

Mer information

Varumärke MOD 8
Tillverkarens SKU 930651-30-163
Färg silver/ljusgrön
Färg Silver
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1