Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloleaf

Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloleaf

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Ge din lilla flicka en trendig stil och oemotståndlig komfort med MOD 8 Cloleaf sandaler för babyflickor.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor MOD 8 Cloleaf

MOD 8 presenterar Cloleaf sandaler för babyflickor, perfekta för små prinsessor i vardande. Dessa bedårande sandaler är designade med omsorg och känsla för detaljer och kommer säkert att vinna över den mest stilfulla av oss alla.

Sandalernas design är både elegant och praktisk och erbjuder den perfekta blandningen av komfort och stil. Den mjuka, lätta sulan ger din lilla flicka massor av frihet att springa omkring, medan den justerbara remmen ger fötterna optimalt stöd.

Sandalerna Cloleaf har också en vacker tygblomma som ger varje outfit en touch av fantasi och femininitet. Valet av kvalitetsmaterial garanterar att dessa sandaler kommer att stå emot alla utmaningar och hålla i många år framöver.

Oavsett om det är en solig dag på stranden eller en utflykt på stan med mamma, kommer Cloleaf sandaler att vara din lilla flickas perfekta följeslagare. Tack vare den tidlösa vita färgen passar de utmärkt till alla hennes sommaroutfits.

Som ett välkänt varumärke inom barnmodevärlden är MOD 8engage engagerat i att erbjuda kvalitetsprodukter för att hålla våra små glada. Med Cloleaf sandaler kommer din lilla flicka inte bara att vara välskodd, utan också ligga i framkant när det gäller mode.

Ge din lilla prinsessa den komfort och stil hon förtjänar med MOD 8 Cloleaf sandaler för babyflickor. Beställ nu och gör dig redo att se din lilla flicka stråla av lycka!

Mer information

Varumärke MOD 8
Tillverkarens SKU 929790-10-133
Färg brun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1