Sandaler för barn Kickers Sunyva

Sandaler för barn Kickers Sunyva

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Bekväma, trendiga barnsandaler för dina små fötter i den ikoniska stilen från Kickers. Upptäck Sunyva nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Sunyva

Kickers Sunyva sandaler för barn är ett måste för unga tjejer som vill ligga i framkant när det gäller mode. Sandalerna är designade av det kända märket Kickers och är bekväma, trendiga och av högsta kvalitet. De är designade för juniorer och är perfekta för ditt barns växande fötter.

Designen på dessa sandaler är både modern och tidlös, vilket gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller en födelsedagsfest, kommer dessa sandaler att matcha alla kläder ditt barn bär.

Barnsandalerna Kickers Sunyva är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort för känsliga barnfötter. Den vadderade innersulan och den justerbara remmen ger perfekt passform hela dagen. Ditt barn kommer att kunna springa, leka och hoppa fritt utan att behöva oroa sig för sina skor.

Dessa sandaler är inte bara bekväma, de är också extremt slitstarka. Varumärket Kickers är känt för sin hållbarhet och sina kvalitetsskor som kan gå i arv från ett barn till nästa. Med Sunyva sandaler kan du vara säker på att ditt barn kommer att bära dem i flera år utan att de skadas.

Dessa sandaler finns i en mängd olika färger och låter ditt barn uttrycka sin personlighet och sätta sin egen personliga prägel på sina outfits. Oavsett om ditt barn föredrar rose, blå, vit eller gul finns det något för alla med Kickers Sunyva sandaler.

Som förälder vill du ditt barns bästa och därför väljer du kvalitetsprodukter. Kickers Sunyva sandaler för barn är inte bara snygga och bekväma, de är också noggrant tillverkade för att garantera ditt barns säkerhet och välbefinnande.

Så varsågod, ge ditt barn den bästa skoupplevelsen med Kickers Sunyva barnsandaler. De är det perfekta valet för unga tjejer som letar efter stil och vardagskomfort. Beställ dem nu och se ditt barn bära dem med stolthet!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 929565-30-53
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1