Sandaler för barn Kickers Kickgalacxo

Sandaler för barn Kickers Kickgalacxo

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

-25%
Ge dina barn en unik stil med sandalerna Kickers Kickgalacxo - bekväma, slitstarka och godkända av de yngsta!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Kickgalacxo

Kickers Kickgalacxo barnsandaler är det perfekta valet för ditt barn junior i sommar. Sandalerna har det ikoniska märket Kickers och kombinerar stil och komfort för växande små fötter.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Gummisulan ger optimalt grepp för att förhindra halkning och fall, medan den justerbara remmen ger en säker passform.

Sandalernas estetiska design är också ett stort plus. De klara färgerna och lekfulla mönstren gör dem till ett roligt val för barn, samtidigt som deras ergonomiska form ger tillräckligt stöd för växande fötter.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad med familjen eller en utflykt med vänner, är Kickers Kickgalacxo sandaler perfekta för alla sommartillfällen. De kan bäras till avslappnade eller dressade outfits och passar alla stilar.

Som förälder vet du point hur viktigt det är att dina barn har bekväma skor av hög kvalitet. Med Kickers Kickgalacxo sandaler kan du vara säker på att dina barn kommer att vara bekväma och snygga på samma gång. Så leta inte längre, dessa sandaler är det perfekta valet för ditt barns aktiva små fötter junior.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927710-30-203
Färg marinblå khaki
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1