Baby pojke sandaler Kickers Kickgalacxo

Baby pojke sandaler Kickers Kickgalacxo

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

-25%
Ge din lilla pojke komfort och stil med dessa söta babysandaler från Kickers. Upptäck Kickgalacxo nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Kickgalacxo

Upptäck Kickers Kickgalacxo sandaler för pojkar som ger ditt barn den komfort, kvalitet och stil som hans små fötter förtjänar! Dessa sandaler är tillverkade av det kända märket Kickers och är perfekta för bebisar mellan 0 och 24 månader.

Med en slitstark, halkfri gummisula ger Kickers Kickgalacxo sandaler utmärkt grepp så att ditt barn kan utforska världen helt säkert. Dessutom låter den öppna, luftiga designen ditt barns fötter andas och håller dem svala under varma sommardagar.

De är också bekväma att bära tack vare den mjuka innersulan i läder som formar sig efter ditt barns fot för optimalt stöd. Den justerbara remmen vid hälen ger bra stöd för foten och gör det enkelt att ta på och justera.

Men det som verkligen skiljer autres babysandaler från mängden är den unika stilen på Kickers! Sandalerna Kickgalacxo har varumärkets logotyp överst på remmen och deras eleganta, moderna design gör dem till ett måste för bebisens modeaccessoar.

Oavsett om det är en promenad med familjen, en dag på stranden eller ett speciellt evenemang, Kickers Kickgalacxo baby boy sandals kommer att vara det perfekta valet för att komplettera din lilla pojkes outfits. De finns i en rad olika färger så att du enkelt kan matcha dem med alla hans outfits.

Lita på kvaliteten och expertisen hos varumärket Kickers och ge ditt barn bekväma, säkra och snygga sandaler för sommaren. Vänta inte längre, lägg till Kickgalacxo sandaler i din lilla pojkes garderob idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927710-30-203
Färg marinblå khaki
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1