Baby pojke sandaler Kickers Nonopi

Baby pojke sandaler Kickers Nonopi

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

-20%
Ge din pojke oöverträffad komfort med sandalerna Kickers Nonopi, en elegant touch för hans första steg.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Nonopi

- kön: "Pojke

Kickers Nonopi baby boy sandals är de perfekta skorna för små pojkar som älskar att utforska världen med stil och komfort. Sandalerna är tillverkade av det välkända märket Kickers och är speciellt utformade för spädbarn och erbjuder den perfekta blandningen av hållbarhet och mjukhet för din lilla pojkes känsliga fötter.

Med sin snygga design och överlägsna kvalitet är dessa sandaler ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad med familjen eller en födelsedagsfest, Kickers Nonopi baby boy sandals är ett mångsidigt tillskott till ditt barns garderob.

Den slitstarka gummisulan ger utmärkt grepp, vilket gör dem perfekta för utomhusäventyr. Ovandelen i äkta läder ser dessutom till att ditt barns fötter ventileras väl, så att de hålls svala och torra även i varmt väder.

Sandalerna Kickers Nonopi för pojkar har också en praktisk kardborreknäppning som gör dem lätta att ta på och av. Den vadderade innersulan ger dessutom optimal komfort för växande fötter och skyddar dem mot stötar och skav.

Sandalerna finns i olika storlekar för att passa ditt barns fötter perfekt och är också mycket lätta att ta hand om. Torka av dem med en fuktig trasa för att hålla dem rena och i gott skick.

Ge din lilla pojke det bästa av två världar med Kickers Nonopi babysandaler - en perfekt kombination av stil, komfort och hållbarhet. Beställ nu och låt ditt barn gå tryggt och bekvämt i dessa premiumsandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927622-10-7
Färg gul
Färg Gul
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1