Sandaler för babyflickor Kickers Diazz

Sandaler för babyflickor Kickers Diazz

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Ge din lilla flicka trendiga, bekväma sandaler från Kickers, för en unik stil från tidig ålder.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Diazz

Kickers Diazz baby girl sandals är det perfekta valet för modemedvetna små flickor. Med sin tidlösa design och kända varumärke är dessa skor både bekväma och snygga.

Som ett ledande varumärke är Kickers känt för sin kvalitet och expertis inom design av barnskor. Sandalerna Diazz är inget undantag. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort för växande små fötter.

Designen på sandalerna Kickers Diazz är både klassisk och modern. Med en justerbar fotledsrem passar skorna perfekt för små flickors fötter och ger en säker och bekväm passform. Pastellfärgen rose är perfekt för en liten flicka och passar bra till alla sommaroutfits.

Dessa sandaler är designade för små flickor och är också mycket praktiska. Gummisulan ger extra grepp och stabilitet, perfekt för din lilla prinsessas första steg. Tack vare läderkonstruktionen är skorna dessutom lätta att rengöra och underhålla.

Kickers Diazz sandaler är också ett utmärkt val för miljömedvetna föräldrar. Förutom att vara hållbara och slitstarka är dessa skor tillverkade av miljövänliga material, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för ditt barn och för vår planet.

Kort sagt, Kickers Diazz baby girl sandals är ett perfekt val för mammor och pappor som letar efter skor som är både snygga och praktiska för sin lilla flicka. Med sitt välkända varumärke, överlägsna kvalitet och tidlösa design kommer dessa skor att vara det perfekta komplementet till ditt barns alla sommaroutfits. Ge ditt barn det bästa med Kickers Diazz sandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927303-30-116
Färg kamelguld
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1