Sandaler för babyflickor Kickers Dyastar

Sandaler för babyflickor Kickers Dyastar

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Kickers Dyastar sandaler för babyflickor, kombinerar stil och komfort för din lilla prinsessas första steg.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Dyastar

Kickers Dyastar baby girl-sandaler är det perfekta valet för modemedvetna små flickor. Sandalerna är tillverkade av det kända märket Kickers och kombinerar komfort och stil för små flickor. Dessa sandaler är designade för kvinnliga bebisar och är perfekta för småbarn som vill vara i framkant av modet från en tidig ålder.

Designen på sandalerna Kickers Dyastar är både elegant och lekfull. Med sin mjuka färg rose och blomformade detaljer kommer dessa sandaler att bli en riktig favorit bland små flickor. Kardborrebanden gör att sandalerna sitter perfekt på barnets fötter.

Men låt dig inte luras av deras söta utseende - dessa sandaler är också utformade för att ge optimal komfort för barnet. Den dämpade innersulan ger bra dämpning för bebisens känsliga fötter. Yttersulan i gummi ger dessutom perfekt grepp för barnets första steg.

Kickers Dyastar baby girl sandals är tillverkade av högkvalitativa material och är garanterat hållbara och slitstarka. De kommer att följa din lilla flicka under hela hennes uppväxt och förbli lika bekväma och snygga som någonsin.

Dessa sandaler är speciellt utformade för babyflickor, vilket gör dem perfekta som present till en ung mamma eller för att komplettera en babyflickas garderob. Sandalerna Kickers Dyastar är ett säkert sommar-must-have för modemedvetna småflickor.

Så vänta inte längre, ge din flicka den komfort och stil hon förtjänar med Kickers Dyastar sandaler för flickor. Med sitt välkända varumärke och oklanderliga kvalitet kommer dessa sandaler att vara det perfekta valet för bebisar som letar efter trendiga, bekväma skor. Beställ dem nu och låt din lilla prinsessa gå i stil och komfort hela sommaren lång.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927292-30-61
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1