Sandaler för flickor Kickers Dyastar

Sandaler för flickor Kickers Dyastar

Börjar på: 673,35 kr

475,14 kr

-29%
Kickers Dyastar sandaler för tjejer kombinerar stil och komfort för en trendig look och väl skyddade fötter. Upptäck dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

475,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Dyastar

Sandalerna Kickers Dyastar är ett måste för unga, dynamiska och snygga tjejer. Med sin moderna design och ojämförliga komfort är dessa sandaler perfekta för alla tillfällen.

Tillverkade av det berömda märket Kickers, är dessa sandaler noggrant utformade för att erbjuda exceptionell kvalitet och hållbarhet. Varumärket Kickers är känt för sina högkvalitativa skor, och sandalerna Dyastar är inget undantag.

Deras eleganta, feminina silhuett gör dem till ett perfekt val för tjejer som gillar att kombinera stil och komfort. Sandalerna har en slitstark gummisula som ger optimalt grepp och hållbarhet för att klara av din dotters alla äventyr.

Sandalernas ovandel i läder är inte bara slitstark utan känns också mjuk och skön mot din dotters fötter. Den justerbara fotledsremmen ger en perfekt och säker passform för komfort hela dagen.

Sandalerna Kickers Dyastar finns i en rad olika färger som passar alla smaker och outfits. Oavsett om det är för en dag på stranden, en familjeutflykt eller ett speciellt tillfälle, kommer dessa sandaler att vara det perfekta valet för din dotter.

Varumärket Kickers är också känt för sitt engagemang för att stödja lokala samhällen och främja hållbara metoder. Så du kan vara säker på att dina inköp bidrar till en bättre värld.

Ge din dotter den ojämförliga komforten, stilen och kvaliteten hos Kickers Dyastar flicksandaler. Beställ nu och ge din dotter de bästa skorna för hennes känsliga fötter.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 927291-30-17
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1