Sandaler för barn Kickers Summerkro

Sandaler för barn Kickers Summerkro

Börjar på: 550,93 kr

413,19 kr

-25%
Upptäck de bedårande sandalerna Kickers Summerkro för barn, perfekta för sommaren! Komfort, kvalitet och stil garanteras med varumärket Kickers.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

413,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Summerkro

Kickers Summerkro barnsandaler är perfekta för att följa med ditt barn hela sommaren. Sandalerna tillverkas av det kända varumärket Kickers och är speciellt utformade för juniorer och erbjuder både komfort och stil.

Deras moderna men ändå tidlösa design gör dem till ett måste för barnfötter. Med sina trendiga färger och den ikoniska logotypen Kickers kommer dessa sandaler att ge en fräsch och glad touch till alla outfits.

Barnsandalerna Kickers Summerkro är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket ger optimalt stöd för växande fötter. Gummisulan ger perfekt grepp, perfekt för ditt barns sommaräventyr.

Sandalerna är bekväma och praktiska och har en justerbar fotledsrem som passar alla barn. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket ger ditt barn mycket självständighet.

Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller en enkel promenad på stan, Kickers Summerkro barnsandaler kommer att vara ditt barns perfekta följeslagare. De är också perfekta för sportaktiviteter, tack vare sin andningsbara design och halkfria sulor.

Genom att välja Kickers Summerkro barnsandaler väljer du kvalitet och expertis från ett varumärke som har varit känt i årtionden. Ge ditt barn komfort och stil med dessa sandaler, som snabbt kommer att bli deras sommarfavoriter.

Missa inte chansen att ge ditt barn Kickers Summerkro sandaler för barn. Beställ dem nu och låt ditt barn få ut det mesta av sina soliga dagar med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895457-30-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1