Baby pojke sandaler Kickers Summerkro

Baby pojke sandaler Kickers Summerkro

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Ge ditt barn stil och komfort med våra Kickers Summerkro sandaler för pojkar. De är perfekta för sommaren, så köp dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Summerkro

Kickers Summerkro baby boy sandals är den perfekta accessoaren för din lilla pojkes första steg! Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Kickers och kombinerar komfort och stil till perfektion.

De är speciellt utformade för spädbarn och ger optimalt stöd tack vare den ergonomiska innersulan och den justerbara remmen. Så att ditt barn kan röra sig fritt och säkert.

Designen på dessa sandaler är både modern och tidlös, med en touch av karaktär tack vare den berömda Kickers -logotypen på sidan. De passar till allt som din lilla pojke bär, oavsett om det är en dag på stranden eller en kväll ute på stan.

Kvaliteten på materialen som används för att tillverka dessa sandaler är oöverträffad. De smidiga läderremmarna och den slitstarka gummisulan garanterar att de håller även under de tuffaste lekar.

Med Kickers Summerkro baby boy sandals kan ditt barn få ut det mesta av sommaren genom att hålla sina fötter svala och säkra. De finns i en rad olika färger och passar säkert alla smaker och personligheter.

Unna din lilla pojke den ojämförliga komforten och stilen hos Kickers sandaler idag! Beställ dem idag och ge honom den perfekta presenten i sommar.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895457-10-33
Färg vit musik
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1