Sandaler för flickor Kickers Sunkro

Sandaler för flickor Kickers Sunkro

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Kickers Sunkro sandaler för unga tjejer, som kombinerar komfort och stil, av det ikoniska märket Kickers. Kolla in dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Sunkro

Upptäck de trendigaste sandalerna för din dotter med Kickers Sunkro. Med sitt välkända varumärke Kickers är dessa sandaler designade för fashionabla unga tjejer. Oavsett om din dotter är en spirande fashionista eller en spirande äventyrare kommer hon att älska dessa feminina och bekväma sandaler.

Sandalerna är tillverkade av det berömda franska märket Kickers och är designade för att ge din dotter absolut komfort samtidigt som de ger henne en snygg look. Kvaliteten och hantverket hos Kickers är känt över hela världen, vilket gör dessa sandaler till ett säkert val för din dotters fötter.

Dessa sandaler är designade för juniortjejer och är perfekta för sommaraktiviteter. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en kväll ute med familjen, kommer sandalerna Kickers Sunkro att följa med din dotter vart hon än går. Deras mångsidiga stil gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen.

Sandalerna Kickers Sunkro har en halkfri gummisula som ger bra grepp och stabilitet för din dotters fötter. Dessutom har de en justerbar fotledsrem som ger perfekt passform och komfort hela dagen.

Sandalernas design är både feminin och trendig. De finns i en rad olika färger som matchar din dotters alla outfits. Remmen i äkta läder ger sandalerna en sofistikerad touch, medan de silverfärgade metalldetaljerna ger en modern och elegant look.

Förutom att sandalerna är moderiktiga och bekväma är de också slitstarka. Den solida konstruktionen gör dem till ett pålitligt val för din dotters äventyr. Med Kickers Sunkro sandaler kan du vara säker på att din dotter kommer att kunna bära dem under lång tid.

Ge din dotter det bästa av två världar med Kickers Sunkro sandaler. De är både snygga och bekväma, vilket gör dem till det perfekta valet för alla modemedvetna tjejer. Så varför inte ge henne dessa sandaler av högsta kvalitet från Kickers? Beställ dem nu och ge din dotter en trendig look och oöverträffad komfort!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 858549-30-7
Färg gul
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1