Sandaler för babyflickor Kickers Sunkro

Sandaler för babyflickor Kickers Sunkro

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Ge din lilla flicka den unika komforten och stilen i sandalerna Kickers Sunkro, designade för blivande fashionistas.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Sunkro

Kickers Sunkro baby girl sandals är det perfekta valet för modemedvetna små flickor. Sandalerna är designade av det kända skomärket Kickers och erbjuder den perfekta blandningen av stil och komfort för bebisar. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet kommer dessa sandaler säkert att bli ett värdefullt tillskott i ditt barns garderob.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och bekväma för känsliga små fötter. De har en mjuk gummisula som ger bra stöd och grepp för bebisar som håller på att lära sig gå. Dessutom är sandalerna lätta och flexibla, vilket gör att ditt barn kan röra sig fritt och bekvämt.

Designen på dessa sandaler för babyflickor Kickers Sunkro är både modern och tidlös. Pastellfärgen rose är perfekt för små flickor, medan kardborreknäppningen ger en perfekt passform för ditt barns växande fötter. Läderdetaljerna och sömmarna ger sandalerna en touch av sofistikering och kvalitet.

Oavsett om ditt barn bär en sommarklänning eller avslappnade jeans kommer dessa sandaler att vara ett mångsidigt val för alla tillfällen. De kan användas för en dag i parken, en familjeutflykt eller till och med för ett speciellt tillfälle. Med Kickers Sunkro baby girl sandals kommer ditt barn alltid att vara moderiktigt och bekvämt.

Kickers har varit ett ledande varumärke i över 40 år och är känt för sina kvalitetsskor och sin känsla för detaljer. Sandalerna Kickers Sunkro för babyflickor är inget undantag från detta rykte. De är tillverkade med största omsorg för att ge ditt barn exceptionell komfort och stil.

Ge ditt barn det bästa av två världar med sandaler för babyflickor från Kickers Sunkro. De finns i olika storlekar för att passa alla åldrar, från födseln till 24 månader. Gör dessa sandaler till ett måste för ditt barn och låt dem gå runt i stil och komfort hela dagen lång!

Kort sagt, Kickers Sunkro sandaler för babyflickor är ett måste för modemedvetna småflickor. Med sin eleganta design, komfort och överlägsna kvalitet är de perfekta för alla tillfällen. Gör dessa sandaler till ett värdefullt tillskott i ditt barns garderob och låt dem njuta av exceptionell komfort och stil med Kickers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 858549-30-7
Färg gul
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1