Baby pojke sandaler Kickers Bigbazar-2

Baby pojke sandaler Kickers Bigbazar-2

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din lilla pojke komfort och stil med Kickers Bigbazar-2 baby boy sandals, ett pålitligt varumärke i generationer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Bigbazar-2

Upptäck de nya sandalerna Kickers Bigbazar-2 för pojkar, ett måste för växande fötter. Sandalerna är designade av det kända märket Kickers och erbjuder komfort, stil och hållbarhet för att följa med ditt barn på alla hans sommaräventyr.

Tack vare den eleganta, moderna designen är sandalerna perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en promenad i parken, en dag på stranden eller en familjefest kommer ditt barn alltid att vara redo med Kickers Bigbazar-2. Dessutom ger den halkfria gummisulan optimalt grepp för att förhindra att man halkar eller ramlar.

Dessa sandaler är tillverkade av högkvalitativa material och garanterar optimal komfort för barnets känsliga små fötter. Den justerbara hälremmen ger perfekt passform för ett säkert och bekvämt grepp. Dessutom ger den mjuka innersulan i läder extra stöd för ditt barns första steg.

Sandalerna Kickers Bigbazar-2 för pojkar är också lätta att ta på och av tack vare kardborreknäppningen. Du behöver inte längre kämpa för att få på ditt barn skorna - han kommer att kunna ta på sig dem själv på nolltid. Dessutom har de en ergonomisk design som formar sig perfekt efter foten för optimal komfort hela dagen.

Sandalerna finns i olika storlekar för att passa alla åldrar och är ett perfekt val för vår och sommar. Ge din baby det allra bästa inom skor med Kickers Bigbazar-2 baby boy sandals, en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Vänta inte, ge din baby den komfort och stil han förtjänar med Kickers Bigbazar-2 sandaler!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 785420-10-203
Färg bigbazar-2 mörk khaki brun ingen
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Egenskaper huva
Antal per produkt 1