Sandaler för flickor Kickers Betty

Sandaler för flickor Kickers Betty

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Upptäck Kickers Betty sandaler för tjejer, den perfekta kombinationen av stil och komfort för aktiva unga kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Betty

Kickers Betty sandaler för tjejer är perfekta för modemedvetna tjejer. Med sin eleganta design och exceptionella komfort är dessa sandaler ett måste för varje sommargarderob.

Varumärket Kickers har varit känt för sin expertis inom kvalitetsskor i över 50 år. Sandalerna Betty är inget undantag, med sitt högkvalitativa läder och omsorgsfulla utförande. Föräldrar kan vara säkra på att deras döttrar kommer att ha hållbara, slitstarka skor.

Dessa sandaler är speciellt designade för flickor, med en feminin, modern stil som garanterat kommer att falla i smaken. Den ljusa vita färgen förstärks av subtila gulddetaljer som ger en touch av glamour till alla outfits. De är perfekta för speciella tillfällen som fester eller bröllop, men också för en avslappnad dag ute på stan.

Innersulan i läder och yttersulan i gummi ger optimal komfort för ditt barns fötter. Sandalerna Betty har också ett justerbart spänne som gör att de passar perfekt för alla fötter.

Dessa sandaler är speciellt utformade för unga flickor, med storleken junior. De är perfekta för aktiva tjejer som behöver skor som passar deras livstempo. Oavsett om det är en dag i parken eller en familjeutflykt, erbjuder Betty sandaler både komfort och stil för spirande unga fashionistas.

Kickers Betty sandaler för flickor är det perfekta valet för dem som vill kombinera komfort och stil. Med sitt välkända varumärke, exceptionella kvalitet och trendiga design kommer dessa sandaler att vara det perfekta tillskottet till ditt barns garderob. Vänta inte med att beställa dem och ge din dotter det allra bästa inom sommarskor!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 694799-30-17
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1