T-shirt för flickor Puma Power

T-shirt för flickor Puma Power

Börjar på: 306,07 kr

260,77 kr

-15%
Ge din dotter Puma Power T-shirt, som kombinerar trendig stil och sportig look för en outfit som måste finnas. Tillgänglig nu.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 306,07 kr

260,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för flickor Puma Power

Puma Power Girls' T-shirt är ett måste för unga tjejer som letar efter en stil som är både trendig och sportig. Med det välkända varumärket Puma förkroppsligar denna T-shirt den kvalitet och komfort som varumärket är känt för.

Denna T-shirt är designad för växande flickor och passar perfekt till deras föränderliga kroppar. Den snygga, moderna designen gör den till ett måste i varje kvinnas garderob. Med rund hals och korta ärmar har denna T-shirt en bekväm, avslappnad passform för aktiva tjejer.

Tillverkad av högkvalitativa material, denna Puma Power T-shirt är mjuk att ta på och slitstark. Oavsett om det är för ett sportpass, en dag i skolan eller en kväll ute med vänner, garanterar denna T-shirt optimal komfort hela dagen. Dessutom håller det andningsaktiva tyget dig sval även under de varmaste dagarna.

T-shirten Puma Power för tjejer är också ett perfekt sätt att visa upp sin stil. Med den stora Puma -logotypen tryckt på framsidan är denna T-shirt en sann symbol för mode och prestanda. Den finns i en rad ljusa, livfulla färger och ger en färgklick till alla outfits.

Denna T-shirt är också ett miljövänligt val, eftersom den är tillverkad av ekologisk bomull, vilket garanterar en minskad påverkan på miljön. Pumaengage använder hållbara material vid tillverkningen av sina kläder, vilket gör det till det varumärke som väljs av unga människor som bryr sig om miljön.

Kort sagt, Puma Power tjej-T-shirt är ett högkvalitativt, bekvämt och trendigt plagg, perfekt för aktiva, stilmedvetna unga tjejer. Med sin moderna design, välkända varumärke och engagemang för miljön är denna T-shirt ett måste för alla tjejer som letar efter en sportig och trendig look. Så vänta inte längre utan lägg till den i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 679359-60
Färg lila
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1