T-shirt för barn Puma Essentials Mid 90S Graphic

T-shirt för barn Puma Essentials Mid 90S Graphic

Börjar på: 281,58 kr

242,53 kr

-14%
Anamma Puma -stilen med denna trendiga barn-T-shirt med retro 90-talsmotiv. Garanterad kvalitet och komfort.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

242,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för barn Puma Essentials Mid 90S Graphic

Puma Essentials Mid 90S Graphic T-shirt är ett trendigt och bekvämt plagg för unga pojkar och flickor. Denna T-shirt är designad av det kända märket Puma och är ett måste för barn som vill se snygga ut samtidigt som de är bekväma.

Med sin 90-talsinspirerade design har denna T-shirt ett färgglatt och dynamiskt grafiskt tryck som garanterat kommer att tilltala barn. Den ikoniska Puma -loggan finns också på framsidan, vilket ger en touch av klass till denna T-shirt.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort för små barn. Den smala passformen ger total rörelsefrihet, perfekt för sportaktiviteter eller lek med vänner. Förutom att vara bekväm är denna T-shirt också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för föräldrar.

Denna Puma Essentials Mid 90S Graphic T-shirt är lämplig för juniorer och erbjuder en cool, avslappnad stil för barn i tous åldrar. Oavsett om det gäller skolan, fritiden eller familjeutflykter kommer denna T-shirt att vara ett perfekt val för att komplettera ditt barns garderob.

Ge ditt barn denna T-shirt Puma Essentials Mid 90S Graphic. De kommer att vara stolta över att bära ett plagg från det berömda varumärket Puma, känt för sin stil och kvalitet. Beställ den nu och ge ditt barn en trendig och bekväm look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 679238-17
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1