T-shirt för barn Puma ESS+ Logo Lab

T-shirt för barn Puma ESS+ Logo Lab

Börjar på: 244,85 kr

222,94 kr

-9%
Ge din lilla champion en sportig look med Puma ESS+ Logo Lab Children's T-shirt - designad av det kända varumärket Puma.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,85 kr

222,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för barn Puma ESS+ Logo Lab

Puma ESS+ Logo Lab T-shirt för barn är ett riktigt måste för tous unga fans av varumärket Puma. Tillverkad av högkvalitativa material är denna T-shirt både bekväm och slitstark, perfekt för barns vardagliga aktiviteter. Med sin snygga, moderna design är denna T-shirt ett riktigt blickfång som säkert kommer att tilltala unga modefans.

Den ikoniska Puma -logotypen är tryckt stort på framsidan, vilket ger en extra touch av stil till denna T-shirt. Dessutom har den junior skärning som garanterar en perfekt passform för spirande unga idrottare. Oavsett om du leker i parken, idrottar eller bara kopplar av hemma är denna T-shirt den perfekta följeslagaren för alla aktiviteter.

Denna T-shirt är inte bara snygg och bekväm, den är också tillverkad av högkvalitativa, hållbara material. Så den kommer att klara tidens tand och följa med ditt barn på alla hans äventyr. Finns i olika storlekar för att passa tous alla åldrar, denna Puma T-shirt kommer säkert att bli ett måste i ditt barns garderob.

Unna ditt barn denna Puma ESS+ Logo Lab T-shirt, en sann symbol för stil och kvalitet. Du kommer inte att bli besviken på denna produkt från det berömda märket Puma, känt över hela världen för sina förstklassiga sportkläder. Beställ nu och ge ditt barn en T-shirt som kombinerar komfort, stil och kvalitet.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 679224-38
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1