Klänning för flickor Reima Angervo

Klänning för flickor Reima Angervo

Börjar på: 857,35 kr

588,14 kr

-31%
Håll din unga tjej snygg och aktiv med Reima Angervo-klänningen, skapad av det berömda damvarumärket och junior.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 857,35 kr

588,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klänning för flickor Reima Angervo

Reima Angervo girl's dress är ett måste för alla eleganta och sportiga tjejer. Klänningen är designad av det välkända varumärket Reima och är både trendig och praktisk. Den är perfekt för juniorer och låter dem röra sig fritt och njuta av alla sina aktiviteter med fullständig lätthet.

Klänningen är tillverkad av kvalitetsmaterial och har en modern, feminin design. Tyget är både mjukt och slitstarkt, perfekt för aktiva barn. Den är också utformad för att ge god ventilation för att hålla kroppen sval under varma dagar.

Tjejklänningen Reima Angervo är perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag i skolan, en familjeutflykt eller en sportaktivitet, är den perfekt för alla situationer. Den runda halsringningen och det moderna snittet gör den både elegant och bekväm.

För unga tjejer som gillar att ligga i framkant när det gäller mode är den här klänningen ett måste. Den finns i en rad olika färger som gör den lätt att matcha medautres kläder och accessoarer. Dess tidlösa stil och feminina utstrålning gör den till ett viktigt inslag i alla unga tjejers garderob.

Som förälder kommer du också att uppskatta hur lätt klänningen är att ta hand om. Den kan tvättas i maskin och torkar snabbt, vilket gör den till ett praktiskt val för hektiska dagar. Dessutom behåller den sin färg och form även efter flera tvättar.

Kort sagt, Reima Angervo girl's dress är ett måste för alla unga tjejer. Den kombinerar stil, komfort och funktionalitet för att uppfylla behoven hos både barn och föräldrar. Unna ditt barn denna klänning från det pålitliga varumärket Reima. Det är ett säkert och förnuftigt köp för alla tillfällen och alla årstider!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 535066-011A
Färg benvit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior