Barnhatt Reima Rainy

Barnhatt Reima Rainy

Börjar på: 207,51 kr

150,58 kr

-27%
Skydda ditt barn från regn med barnmössan Reima Rainy, perfekt för juniorer och designad av det kända märket Reima.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 207,51 kr

150,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Barnhatt Reima Rainy

Barnhatten Reima Rainy är en viktig accessoar för unga äventyrare. Den är designad av det kända varumärket Reima och ger optimalt skydd mot väder och vind. Den passar barn i alla åldrar och är särskilt utformad för juniorer.

Hatten är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och bekväm. Tack vare den smarta designen skyddar den barnens huvuden från regn, vind och sol. Så att de kan njuta fullt ut av sina utomhusaktiviteter, oavsett om det regnar eller skiner.

Med sin moderna, färgglada stil är Reima Rainy barnhatt också en trendig accessoar. Barnen kommer att älska att bära den vid alla tillfällen, oavsett om det är en dag på stranden eller en familjeutflykt. Dessutom är den lätt att matcha med vilken outfit som helst, vilket gör den till en mångsidig och praktisk accessoar.

Tack vare den justerbara storleken är hatten lämplig för tous barn. Den kan bäras av både unga och gamla och har en utmärkt hållbarhet. Dessutom är den lätt att ta hand om, vilket gör den till ett perfekt val för upptagna föräldrar.

Genom att välja Reima Rainy barnhatt ger du ditt barn en kvalitetsaccessoar som skyddar dem mot väder och vind och samtidigt ger dem en unik stil. Låt inte regnet förstöra ditt barns utomhusaktiviteter, välj det pålitliga varumärket Reima och välj Reima Rainy barnhatt.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 528409-2350
Färg gul
Färg Gul
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1