Vantar för barn Reima Toimeen

Vantar för barn Reima Toimeen

Börjar på: 305,46 kr

239,83 kr

-21%
Reima Toimeen vantar för barn, perfekta för att hålla små händer varma i vinter. Bekväma och slitstarka, från Reima.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 305,46 kr

239,83 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vantar för barn Reima Toimeen

Reima Toimeen barnvantar är det perfekta valet för att hålla små händer varma under kalla vinterdagar. Dessa vantar är designade av det välkända varumärket Reima och är speciellt framtagna för små barn.

Tack vare det vatten- och vindtäta yttertyget ger dessa vantar ett effektivt skydd för ditt barns händer mot väder och vind. Dessutom ger det mjuka fleecefodret extra värme och komfort för känsliga små händer.

Vantarnas ergonomiska design ger perfekt passform och optimalt stöd, vilket säkerställer god fingerfärdighet vid utomhusaktiviteter. Dessutom har storleken anpassats speciellt för juniorer för att säkerställa en bra passform och skydd mot drag.

Vantarna Reima Toimeen har också praktiska detaljer som resår i ärmsluten för att förhindra snöinträngning och ärmslut som enkelt kan justeras för enkel påtagning rapide.

Vantarna är tillverkade av högkvalitativa material och med omsorg om detaljerna, vilket gör dem slitstarka och tåliga. De är också lätta att sköta, vilket gör dem till ett perfekt val för upptagna föräldrar.

Ge ditt barn den komfort och det skydd de behöver för att njuta fullt ut av vinteraktiviteterna med Reima Toimeen barnvantar. Dessa vantar finns i en rad livfulla färger och är både praktiska och snygga för dina små upptäckare.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 527381-6680
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1