1/1 baby uv armskydd T-shirt Playshoes Dino

1/1 baby uv armskydd T-shirt Playshoes Dino

Börjar på: 318,19 kr

205,68 kr

-35%
Skydda ditt barns hud med stil med UV T-shirt Playshoes Dino, perfekt för spirande unga äventyrare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 318,19 kr

205,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1/1 baby uv armskydd T-shirt Playshoes Dino

T-shirt med 1/1 UV-armskydd för barn Playshoes Dino är det perfekta valet för ditt aktiva barn! Denna T-shirt är designad av det välkända varumärket Playshoes och är speciellt framtagen för små barn. Med sin roliga design med dinosaurier kommer ditt barn att älska att bära den på alla sina utomhusäventyr.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot solens skadliga UV-strålar. Tack vare den långärmade designen ger den ett effektivt skydd för ditt barns armar, även under de soligaste dagarna. Dessutom är den lätt och andas, vilket garanterar optimal komfort för ditt barn när de leker eller idrottar.

Denna t-shirt är speciellt utformad för barn junior och har en perfekt passform för deras växande kroppar. Med sin lösa, bekväma passform ger den total rörelsefrihet för alla ditt barns aktiviteter. Dessutom är den lätt att ta på och av, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Förutom sin funktionalitet är denna t-shirt också snygg. Med sitt färgglada dinosaurietryck och logotypen Playshoes kommer den garanterat att ge ditt barns garderob en touch av stil. Oavsett om det är en dag på stranden, en vandring i bergen eller bara lek i trädgården, kommer denna T-shirt att vara den perfekta följeslagaren för ditt barn.

Sammanfattningsvis är 1/1 arm UV-skydd T-shirt för barn Playshoes Dino ett klokt val för att skydda ditt barn från solen samtidigt som den erbjuder komfort och stil. Vänta inte längre och ge ditt barn denna T-shirt av högsta kvalitet för alla deras utomhusäventyr!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461409-053
Färg ecru
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1