Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes Palms

Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes Palms

Börjar på: 465,10 kr

288,31 kr

-38%
Skydda ditt barn från solen med Playshoes Palms simkit. Perfekt för yngre simmare tack vare UV-skyddet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 465,10 kr

288,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes Palms

Detta Playshoes Palms simset för barn är perfekt för spirande unga simmare! Setet är designat av det kända märket Playshoes och ger maximalt UV-skydd för att skydda ditt barns känsliga hud under simturerna utomhus. Med sitt roliga palmmotiv kommer det att ge en touch av stil till deras simkläder.

Detta set är speciellt utformat för yngre barn och innehåller en baddräkt i ett stycke och en matchande mössa för fullständigt skydd av kropp och ansikte. Simdräkten är tillverkad av högkvalitativt tyg som ger SPF 50+ skydd mot solens skadliga strålar. Så ditt barn kan njuta av vattenaktiviteter helt säkert och utan risk för solbränna.

Simdräkten har också en bekväm passform och ett meshfoder för extra komfort och stöd när du simmar. Den matchande kepsen har också UV-skydd och ett justerbart band för perfekt passform. Den är också lätt och andas, vilket gör den idealisk för utomhusbruk.

Denna Playshoes Palms baddräkt är inte bara funktionell, den ser också bra ut. Det färgglada palmmönstret kommer garanterat att glädja ditt barn och göra dem stolta över att bära den. Den är perfekt för strandsemestrar, eftermiddagar vid poolen eller simlektioner.

Som förälder kan du vara lugn påesprit när du vet att ditt barn är skyddat från skadliga UV-strålar tack vare denna Playshoes Palms baddräkt. Så vänta inte längre och ge dem det här setet så att de kan göra det mesta av sina vattenaktiviteter i fullständig säkerhet och stil!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461382-051
Färg Koralle
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1