Sweatshirt för barn Helly Hansen Loen Tech

Sweatshirt för barn Helly Hansen Loen Tech
Börjar på: 612,14 kr
Ge ditt barn oöverträffad komfort och stil med Loen Tech sweatshirt från Helly Hansen, det ledande klädmärket outdoor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 612,14 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt för barn Helly Hansen Loen Tech

Helly Hansen Loen Tech sweatshirt för barn är det perfekta valet för spirande unga äventyrare. Denna sweatshirt är designad av det kända varumärket Helly Hansen och är både funktionell och snygg, perfekt för att följa ditt barn i alla hans aktiviteter.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket slitstark och hållbar, vilket gör den till ett perfekt val för aktiva barn. Loen-tekniken ger optimal andningsförmåga och håller ditt barn torrt och bekvämt även under de mest intensiva dagarna.

Skärningen junior ger en perfekt passform för unga, med gott om utrymme att röra sig fritt. Den enkla, tidlösa designen på Helly Hansen Loen Tech sweatshirt gör den till ett mångsidigt val, perfekt för utomhusaktiviteter, fritid eller till och med skolan.

Den ikoniska Helly Hansen -logotypen på bröstet ger tröjan en touch av stil och stolthet. Med ett brett utbud av färger kommer ditt barn att kunna välja den som passar dem bäst.

Oavsett om det är en vandring i bergen, en dag på stranden eller en enkel utflykt i stan, kommer Helly Hansen Loen Tech sweatshirt för barn att vara ditt barns perfekta följeslagare. Ge dem komfort, stil och kvalitet med denna måste-ha sweatshirt från Helly Hansen. Beställ den nu och gör dig redo att se ditt barn utforska världen med självförtroende och komfort.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 41788-636
Färg azurit
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior