Vattentät jacka för barn Helly Hansen Loen

Vattentät jacka för barn Helly Hansen Loen
Börjar på: 1 958,83 kr
Skydda ditt barn från regn med stil med Helly Hansen Loen vattentät jacka för junior.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 958,83 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för barn Helly Hansen Loen

Den vattentäta barnjackan Helly Hansen Loen är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt och bekvämt under regniga dagar. Jackan är tillverkad av det kända märket Helly Hansen, som är känt för sina kvalitetskläder och innovativa teknik, och är speciellt utformad för barn. Oavsett om ni går till skolan, leker utomhus eller går på en familjeutflykt kommer denna vattentäta jacka att vara ditt barns perfekta följeslagare.

Jackan är utformad för juniorer och anpassar sig perfekt till deras kroppsform, vilket ger dem optimal rörelsefrihet. Den har Helly Tech-teknik, som garanterar exceptionell vattentäthet och andningsförmåga. Så ditt barn kommer att hålla sig torrt, även i hällregn, samtidigt som det är bekvämt och undviker överdriven svettning.

Den vattentäta barnjackan Helly Hansen Loen har också helt förseglade sömmar för extra skydd mot väder och vind. Den har också en avtagbar huva för maximal mångsidighet i olika väderförhållanden. Fickor med dragkedja på framsidan är praktiska för förvaring av småsaker eller för att hålla händerna varma.

Förutom att jackan är funktionell är den också mycket snygg. Med sin eleganta, moderna design kommer ditt barn garanterat att älska den. Den finns i en rad olika färger så att de kan välja sin favoritfärg eller till och med flera för att variera det roliga.

Denna vattentäta jacka för barn från Helly Hansen Loen är tillverkad av kvalitetsmaterial och med miljön i åtanke, och är hållbar och miljövänlig. Den är också lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin, vilket gör den till ett praktiskt val för föräldrar.

Kort sagt, Helly Hansen Loen vattentät jacka för barn är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt och varmt under regniga dagar. Med sin komfort, praktiska funktion och stil kommer den snabbt att bli omtyckt av ditt barn och bli ett måste i garderoben. Ge dem det bästa med denna högkvalitativa jacka från Helly Hansen.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 41699-179
Färg terrakotta
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior