Flip-flops för baby Havaianas Top Fun

Flip-flops för baby Havaianas Top Fun

Börjar på: 220,36 kr

179,84 kr

-18%
Ge din baby komfort och stil med flip-flops Havaianas Top Fun. Roliga och praktiska, perfekta för de allra minsta!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 220,36 kr

179,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för baby Havaianas Top Fun

Havaianas Top Fun flip-flops är det perfekta valet för små barn som vill ha en rolig och praktisk stil. Dessa flip-flops tillverkas av det berömda brasilianska varumärket Havaianas och är utformade för att ge optimal komfort samtidigt som de är otroligt trendiga.

Dessa flip-flops är designade för åldersgruppen junior och är perfekta för växande barn. Med sin lekfulla, färgglada design kommer de säkert att glädja både stora och små. Den mjuka gummisulan ger enastående gångkomfort, medan den T-formade remmen håller fötterna säkert på plats.

Barnflip-flops från Havaianas Top Fun är också extremt slitstarka, vilket gör dem till ett perfekt val för utomhusäventyr. Oavsett om du ska till stranden, poolen eller bara leka i trädgården är dessa flip-flops den perfekta följeslagaren för aktiva barn.

Förutom att de är bekväma och slitstarka är dessa flip-flops också mycket lätta att ta hand om. Skölj dem bara i rent vatten så håller de sig rena och fräscha hela sommaren. Dessutom bleknar inte den färgglada designen, vilket gör dem till ett hållbart och ekonomiskt val för föräldrar.

Ge ditt barn det bästa av två världar med flip-flops för barn Havaianas Top Fun. Dessa flip-flops kombinerar stil, komfort och hållbarhet i en och samma produkt och är ett måste för alla dina små äventyr under sommaren. Beställ dina nu och låt ditt barn ha kul med stil!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4148974-7442
Färg lavendelblå/lemongrön
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1