Flip-flops för baby Havaianas Brésil

Flip-flops för baby Havaianas Brésil

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

-23%
Upptäck de söta babyflip-flops Havaianas Brésil, perfekt för ditt barns små fötter i sommar!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för baby Havaianas Brésil

Havaianas Brésil baby flip-flops är den perfekta accessoaren för din lilla älskling i sommar! Dessa flip-flops är designade av det berömda brasilianska märket Havaianas och är både trendiga och bekväma, perfekta för att följa med ditt barn på alla hans sommaräventyr.

Havaianas Brésil baby flip-flops är tillverkade av högkvalitativt gummi och är lätta och slitstarka, vilket ger ditt barn optimal komfort hela dagen. Den halkfria sulan ger perfekt grepp även på våta ytor, så att ditt barn kan springa omkring helt tryggt.

Med sin färgglada, lekfulla design ger dessa flip-flops en touch av solsken till ditt barns fötter. De berömda brasilianska ränderna på sulan och logotypen Havaianas på remmen ger dessa söta flip-flops en touch av tropisk stil. Dessutom garanterar den justerbara remmen en perfekt passform för växande fötter.

Havaianas Brésil baby flip-flops finns i flera olika storlekar för att passa alla åldrar, från födseln till 2 år. De är också lätta att ta på och av tack vare den praktiska formen och de elastiska remmarna.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad i stan eller en familjeutflykt kommer dessa flip-flops att vara ditt barns perfekta följeslagare i sommar. Ge ditt barn det bästa av två världar genom att välja Havaianas Brésil baby flip-flops, en unik blandning av komfort, stil och kvalitet.

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4123206-8075
Färg svart/lime grön
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby