Flip-flops för baby Havaianas Brésil Logo

Flip-flops för baby Havaianas Brésil Logo

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

-23%
Havaianas Brésil Logo baby flip-flops: ett måste från Havaianas för småttingar som ligger i framkant när det gäller mode!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för baby Havaianas Brésil Logo

Havaianas Brésil Logo baby flip-flops är det perfekta valet för små barn som vill vara moderiktiga och bekväma medan de utforskar världen. Med sin färgglada design och ikoniska logotyp Brésil är dessa flip-flops ett måste för stilmedvetna föräldrar.

Dessa flip-flops tillverkas av det kända varumärket Havaianas och är utformade för att ge ultimat komfort för spädbarns ömtåliga fötter. Den mjuka gummisulan är skonsam och flexibel, perfekt för växande fötter som behöver stöd och skydd.

Förutom att vara bekväma har dessa flip-flops också en rolig, lekfull stil för bebisar. Logotypen med den brasilianska flaggan på ovansidan ger en touch av färg och lekfullhet till alla outfits. Bebisar kommer att älska att bära dem med sina shorts, klänningar eller badkläder.

Dessa flip-flops finns i olika storlekar för bebisar och är också lätta att ta på tack vare det elastiska bandet baktill. Dessutom är de lätta och enkla att rengöra, vilket gör dem till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Ge ditt barn det bästa av två världar med Havaianas Brésil Logo baby flip-flops: exceptionell komfort och trendig stil. Dessa flip-flops är den perfekta presenten till föräldrar som vill att deras barn ska känna sig bekväma och moderiktiga redan från tidig ålder. Beställ dem nu och låt ditt barn gå med stil!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4110850-5983
Färg grön oliv/grön oliv
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby