Softshell-tröja för barn Helly Hansen K Marka

Softshell-tröja för barn Helly Hansen K Marka
Börjar på: 1 040,64 kr
Ge din junior oöverträffad komfort med softshell-sweatshirten från Helly Hansen K Marka, ett erkänt kvalitetsmärke.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 040,64 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Softshell-tröja för barn Helly Hansen K Marka

Helly Hansen K Marka softshell sweatshirt för barn är ett måste för spirande unga äventyrare. Denna sweatshirt är designad av det kända märket Helly Hansen och kombinerar stil och prestanda till perfektion, så att ditt barn kan få ut det mesta av sina utomhusaktiviteter.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativt softshell-tyg och ger optimalt skydd mot väder och vind. Den är vattentät, vindtät och andas, så att ditt barn kan hålla sig torr och bekväm även i våta eller blåsiga förhållanden. Stretchtyget ger dessutom stor rörelsefrihet så att ditt barn kan röra sig utan problem.

Sweatshirten Helly Hansen K Marka är speciellt utformad för juniorer, med en smal passform och praktiska detaljer som fickor med dragkedja och en justerbar huva för extra skydd. Den moderna, snygga designen gör den också perfekt för skolan eller för att gå ut på stan.

Förutom sin tekniska prestanda visar denna sweatshirt stolt den ikoniska Helly Hansen-logotypen, en symbol för kvalitet och hållbarhet. När du väljer denna sweatshirt till ditt barn väljer du en välkänd produkt som kommer att hålla dem varma och torra under många äventyr.

Oavsett om det är en vandring i bergen, en dag på stranden eller bara en familjeutflykt, kommer Helly Hansen K Marka softshell sweatshirt för barn att vara ditt barns perfekta följeslagare. Ge dem det bästa av två världar med denna högkvalitativa sweatshirt, som kombinerar komfort, stil och prestanda.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 40514-179
Färg terrakotta
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior