Träningsskor för flickor Puma Carina 2.0 Animal Update

Träningsskor för flickor Puma Carina 2.0 Animal Update

Börjar på: 550,93 kr

441,35 kr

-20%
Upptäck den ultimata stilen och komforten med Puma Carina 2.0 Animal Update träningsskor för flickor. En modern touch för unga flickor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

441,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för flickor Puma Carina 2.0 Animal Update

Upptäck Puma Carina 2.0 Animal Update girls' trainers, en perfekt blandning av stil och komfort för unga flickor. Med sin moderna design och djurdetaljer är dessa sneakers ett måste för alla spirande fashionistas.

Varumärket Puma är känt för sina kvalitetsprodukter, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av hållbara, slitstarka material och är utformade för att klara din lilla flickas lek och aktiviteter. Dessutom har de en greppvänlig gummisula för bättre grepp och stabilitet.

Dessa sneakers är speciellt utformade för flickor, med ett snitt och en passform som är perfekt för deras växande fötter. De finns även i storlek junior, vilket gör dem till det perfekta valet för aktiva flickor.

Designen på dessa sneakers är inspirerad av aktuella modetrender, med djurdetaljer som ger en touch av nyckfullhet och stil. Oavsett om det är en dag i skolan, en promenad med familjen eller en utekväll med vännerna, kommer dessa sneakers att vara det perfekta komplementet till varje outfit.

Komforten är också en prioritet med Puma Carina 2.0 Animal Update trainers. De har en vadderad innersula som ger extra stöd för din dotters fötter, även under de mest intensiva aktiviteterna. Dessutom är ovandelen i syntetiskt läder mjuk och smidig, vilket ger en behaglig och bekväm känsla hela dagen.

Som förälder vill du alltid det bästa för ditt barn. Med Puma Carina 2.0 Animal Update trainers kan du vara säker på att din dotter kommer att ha både stil och komfort för alla sina aktiviteter. Så vänta inte längre, ge henne dessa trendiga träningsskor och låt henne uttrycka sin unika stil med självförtroende. Beställ nu och gör din dotter till lekplatsens drottning med dessa högkvalitativa Puma träningsskor.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 396987-02
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior