Träningsskor för flickor Puma Carina 2.0 PS

Träningsskor för flickor Puma Carina 2.0 PS

Börjar på: 480,21 kr

407,22 kr

-15%
Upptäck de nya Puma Carina 2.0 PS skorna för tjejer, med sin trendiga, bekväma stil, perfekt för spirande unga kvinnor!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 480,21 kr

407,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för flickor Puma Carina 2.0 PS

Upptäck de nya skorna Puma Carina 2.0 PS för tjejer, perfekta för unga kvinnor på väg uppåt. Med sin trendiga stil och ojämförliga komfort är dessa skor ett måste för alla unga tjejer som letar efter en modern och avslappnad look.

Varumärket Puma är känt för sitt engagemang för kvalitet och stil, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och med omsorg om detaljerna, vilket gör dem slitstarka och tåliga, men samtidigt lätta och bekväma.

Puma Carina 2.0 PS är designade för flickor junior och har en perfekt passform för växande fötter. De finns i en mängd olika storlekar för att passa alla åldrar och storlekar.

Med sin klassiska, eleganta silhuett ger dessa sneakers en stilfull touch till alla outfits. Oavsett om du går till skolan, går ut med vänner eller idrottar är Puma Carina 2.0 PS sneakers perfekta för alla tillfällen och alla stilar.

Dessa sneakers är också bekväma. Innersulan i mjukt skum ger optimal dämpning för växande fötter, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla underlag.

Tjejskorna Puma Carina 2.0 PS finns i en rad trendiga färger och är ett perfekt val för unga kvinnor som vill sticka ut med stil. I svart, vitt eller rose kompletterar dessa skor varje outfit med en fräsch, modern touch.

Leta inte längre: Puma Carina 2.0 PS sneakers är den perfekta kombinationen av stil, kvalitet och komfort för unga tjejer. Lägg till dem till din skosamling nu och upplev det bästa av varumärket Puma. Beställ dina idag och gör dig redo att skapa uppmärksamhet med dessa trendiga träningsskor för tjejer.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 386186-07
Färg rosa damm/puma silver
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Sortiment Carina