Stor frottébadrock för barn Playshoes Die Maus

Stor frottébadrock för barn Playshoes Die Maus

Börjar på: 416,13 kr

285,14 kr

-31%
Badrock i frotté Playshoes, perfekt efter badet eller för avkoppling hemma, med stor luva och praktiskt bälte. Tysk kvalitet Playshoes!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 416,13 kr

285,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stor frottébadrock för barn Playshoes Die Maus
  • Supermjuk badrock i frotté
  • Stor huva
  • Knytband och praktisk knapp i nacken
  • Kontrastfärgad kant

Detaljer

Skäm bort ditt barn med denna supermjuka morgonrock med två broderade möss! Den har en stor luva och en stor väska. Den praktiska knappen på ovansidan förhindrar att jackan öppnas. Perfekt efter simning, dusch eller avkoppling hemma.

Tack vare det breda utbudet av produkter från detta tyska varumärke erbjuder Protectstore dig ett stort urval av varma och torra regnkläder och vinterkläder Playshoes för bebisar, pojkar och flickor. Om du lägger din beställning på Playshoes före kl. 16.30 idag får du den inom 2 till 3 arbetsdagar.

Hos Protectstore hittar du vinterkläder och regnkläder för pojkar och flickor från det tyska märket Playshoes. Till exempel jackor, vinterjackor, regnbyxor och skidbyxor. Perfekt för utomhusaktiviteter. Men Playshoes erbjuder också ett brett utbud av tillbehör som barn kan använda året runt och inomhus för att ge sig själva lite komfort eller värme när som helst och var som helst. Mjuka, varma filtar, handdukar, badlakan och haklappar. Perfekt för små barn som precis kommit ut ur badet eller duschen, eller under måltiden. Alla tillbehör för alla väder från Playshoes är av den kvalitet som du förväntar dig av detta varumärke. Vackra färger och glada tryck som är bekväma, skyddande och mjuka när du behöver dem. Det är Playshoes!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340020-018
Färg rosa/gul
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior