Vattensandaler för barn Playshoes

Vattensandaler för barn Playshoes

Börjar på: 220,25 kr

176,18 kr

-20%
Upptäck Playshoes vattensandaler för barn, perfekt för ungdomar som gillar att ha kul i vattnet. Bekväma, praktiska och roliga!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 220,25 kr

176,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattensandaler för barn Playshoes

Playshoes vattensandaler för barn är det perfekta valet för spirande unga äventyrare! Med sin roliga, färgglada design är de både bekväma och praktiska för alla vattenaktiviteter. Varumärket Playshoes är känt för sin kvalitet och sitt hantverk, vilket garanterar hållbara och slitstarka skor för barn.

Dessa sandaler är speciellt utformade för juniorer och har en perfekt passform för deras växande fötter. De halkfria sulorna ger bra grepp på våta ytor och förhindrar att man halkar eller ramlar. Dessutom ger det mjuka, lätta gummimaterialet gott om rörelsefrihet, så att barnen kan ha roligt i full säkerhet.

Oavsett om du tar med dem till stranden, poolen eller på semestern är dessa sandaler ett måste för aktiva barn. De är också lätta att ta på och av tack vare det justerbara fästet, så att barnen kan ta på och av dem utan hjälp.

Varumärket Playshoes värnar om miljön och därför är sandalerna tillverkade av miljövänliga material. Dessutom är de lätta att ta hand om - skölj bara i rent vatten efter användning.

Ge ditt barn komfort, säkerhet och stil med Playshoes vattensandaler för barn. De finns i en rad olika storlekar och färger och kommer säkert att tilltala alla smaker. Så vänta inte längre, ge ditt barn det nödvändiga tillbehöret för oförglömliga vattenäventyr!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174711-051
Färg Koralle
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1