Sweatshirt för flickor Name it Nkfbora

Sweatshirt för flickor Name it Nkfbora

Börjar på: 324,02 kr

78,75 kr

-76%
Nkfbora sweatshirt för tjejer från Name it: ett måste för unga tjejer som vill ha stil och komfort.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 324,02 kr

78,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt för flickor Name it Nkfbora

Name it Nkfbora sweatshirt för tjejer är ett måste för alla modemedvetna tjejer. Denna sweatshirt är designad av det kända varumärket Name it och är det perfekta valet för tjejer som vill vara både bekväma och snygga. Med sitt moderna snitt och unika detaljer är den perfekt för tjejer som vill sticka ut från mängden.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den är perfekt för vardagsbruk och kommer att följa med din dotter på alla hennes aktiviteter. Oavsett om hon går till skolan, idrottar eller bara kopplar av hemma kommer denna sweatshirt att vara hennes perfekta allierade.

Sweatshirtens design är både modern och tidlös. Den har en justerbar huva och en praktisk känguruficka för att hålla händerna varma. Varumärkeslogotypen Name it finns också på framsidan, vilket ger plagget en extra touch av stil.

Denna sweatshirt finns i en rad trendiga färger och passar alla smaker och personligheter. Den är perfekt för unga tjejer som gillar att uttrycka sig genom sin stil och visa upp sin individualitet.

Denna sweatshirt är designad för juniortjejer och har en perfekt passform för denna åldersgrupp. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Oavsett om din dotter är en spirande fashionista eller föredrar en mer avslappnad stil, kommer Name it Nkfbora sweatshirt för tjejer att tillfredsställa alla hennes önskningar. Så varsågod och ge henne denna bekväma, trendiga sweatshirt för att komplettera hennes garderob!

Mer information

Varumärke Name it
Tillverkarens SKU 13199822-3853602
Färg mörk safir
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Egenskaper Lång ärm

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)