T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Forest

T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Forest

Börjar på: 122,30 kr

100,27 kr

-18%
Ge ditt barn komfort och stil med denna T-shirt med rund halsringning Jack & Jones Forest, ett trendigt plagg från must-have-varumärket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 122,30 kr

100,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Forest

Jack & Jones Forest T-shirt med rund halsringning för barn är ett måste för unga pojkar som vill ligga i framkant när det gäller mode. Den är tillverkad av det kända märket Jack & Jones och är både trendig och bekväm, perfekt för barnens vardagsaktiviteter.

Skogsmotiven som är tryckta på T-shirten ger ditt barns outfit en touch av natur och äventyr. De är också perfekta för små friluftsentusiaster och naturälskare.

Den klassiska runda halsen ger en enkel, tidlös stil som kan bäras med alla typer av byxor eller shorts. T-shirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och är mjuk och skön att bära, vilket garanterar optimal komfort hela dagen.

Denna T-shirt finns i storlek junior och passar perfekt för barns kroppsformer. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en sportaktivitet eller en familjeutflykt är Jack & Jones Forest Kids Crew Neck T-Shirt ett snyggt och bekvämt val för unga pojkar. Ge ditt barn en trendig och avslappnad look med denna T-shirt från det kända märket Jack & Jones.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12249723-4389143
Färg svart aw2 solid body
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior