Sandaler för babyflickor MOD 8 Clopaola

Sandaler för babyflickor MOD 8 Clopaola

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Ge din lilla flicka en söt och bekväm stil med sandalerna MOD 8 Clopaola. Ett måste från MOD 8.

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor MOD 8 Clopaola

Vi presenterar de bedårande " MOD 8 Clopaola baby girl sandals" från det kända märket MOD 8, perfekta för din lilla prinsessa! Dessa vackra sandaler har utformats med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa din lilla flickas komfort och stil.

Sandalerna är tillverkade av de finaste materialen och är inte bara slitstarka utan också mjuka mot ditt barns känsliga fötter. Mjuka, följsamma remmar ger en skön passform, medan den dämpade innersulan ser till att ditt barn sitter bekvämt hela dagen.

Sandalerna har en charmig design med fina blommor och ger en mjuk touch till ditt barns outfit. Pastellfärgen rose är perfekt för alla tillfällen och kommer garanterat att få din lilla flicka att sticka ut i mängden.

Dessa sandaler är specialdesignade för små flickor och är ett perfekt tillskott till deras garderob. De är lämpliga för spädbarn och småbarn, vilket gör dem till ett mångsidigt och hållbart val.

MOD 8 Clopaola baby girl sandals är inte bara snygga, de är också praktiska. De är lätta att ta på och av, vilket gör det enkelt att klä på ditt barn. Dessutom håller den halkfria sulan ditt barn säkert när hon utforskar världen omkring sig.

Som ett pålitligt varumärke sätter MOD 8 barnens välbefinnande främst och ser till att produkterna uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Dessa sandaler är inget undantag, vilket gör dem till det perfekta valet för din lilla älskling.

Lägg till en touch av elegans och komfort till din lilla flickas garderob med MOD 8 Clopaola baby girl sandals. De är den perfekta kombinationen av stil, kvalitet och funktionalitet, vilket gör dem till ett måste för varje liten flicka. Så varför vänta? Lägg vantarna på dessa fina sandaler idag och se din lilla prinsessa stråla!

Mer information

Varumärke MOD 8
Tillverkarens SKU 962972-10-15
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1