Sandaler för babyflickor Aster Dingolette

Sandaler för babyflickor Aster Dingolette

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

-20%
Upptäck de bedårande sandalerna Aster Dingolette för flickor, det perfekta valet för spirande fashionistas. Välkänt varumärke Aster.

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Aster Dingolette

Aster Dingolette baby girl sandals är ett måste för modemedvetna små flickor. Med sitt välkända varumärke Aster är dessa sandaler både snygga och bekväma för små flickor. Sandalerna är tillverkade av högkvalitativt läder och är mjuka mot bebisens känsliga hud och garanterar en perfekt passform hela dagen.

Den söta och lekfulla designen på dessa sandaler kommer att få varje mamma och liten flicka att bli förälskad. Med detaljer som broderade blommor och fjärilar ger sandalerna alla outfits en nyckfull touch. Den pastelliga färgen rose är också perfekt för vår och sommar och ger varje steg en fräsch touch.

Dessa sandaler för babyflickor är speciellt utformade för att passa babyflickors växande fötter. Den dämpade innersulan ger optimalt stöd för små fötter, medan yttersulan i gummi ger bra grepp och stabilitet för din flickas första steg.

Sandalerna är inte bara bekväma och söta, de är också praktiska. Kardborreknäppningen gör dem lätta att ta på och av, perfekt för bebisar som ständigt är i rörelse. Dessutom är de lätta att rengöra, vilket är en bonus för upptagna mammor.

Dessa sandaler för babyflickor från Aster Dingolette är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i parken eller en familjefest. De passar perfekt till klänningar, kjolar eller shorts och ger alla outfits en touch av stil.

Kort sagt, Aster Dingolette baby girl sandals är ett perfekt val för mammor som vill kombinera stil, komfort och funktionalitet för sina små flickor. Ge din lilla flicka det allra bästa med dessa sandaler från det kända märket Aster. Beställ nu och lägg till en touch av fantasi i din flickas garderob.

Mer information

Varumärke Aster
Tillverkarens SKU 962302-30-15
Färg eller
Färg Gyllene
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1