Sandaler för babyflickor Aster Bimbolo

Sandaler för babyflickor Aster Bimbolo

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

-20%
Ge din lilla flicka komfort och stil med sandalerna Aster Bimbolo, ett måste för alla små flickor!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 967,18 kr

773,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Aster Bimbolo

Aster Bimbolo baby girl sandals är det perfekta valet för din lilla prinsessa! Dessa sandaler tillverkas av det välkända märket Aster och kombinerar stil och komfort för de minsta.

Sandalerna är speciellt designade för små flickor och har feminina detaljer som blommor och rosetter, vilket ger en söt touch till alla outfits. Den eleganta, färgglada designen är perfekt för speciella tillfällen eller till och med en avslappnad dag ute med familjen.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal komfort för växande små fötter. Den mjuka, flexibla sulan ger rörelsefrihet, perfekt för barnets första steg. Kardborreknäppningen gör dessutom sandalerna lätta att ta på och av, så att du slipper snörning.

Dessa sandaler för babyflickor är också byggda för att hålla länge. Varumärket Aster har varit känt för sin kvalitet och expertis inom barnskor i över 70 år. Med dessa sandaler kan du vara säker på att din lilla flicka kommer att kunna bära dem hela sommaren utan att behöva oroa sig för slitage.

Sandalerna finns i flera olika storlekar för bebisar och är perfekta för flickor i alla åldrar. Oavsett om det är en present till en bebis eller bara för att skämma bort din egen bebis, kommer dessa sandaler säkert att glädja alla mammor och deras små flickor.

Så leta inte längre, Aster Bimbolo baby girl sandals är det perfekta valet för att lägga till en touch av stil i din lilla prinsessas garderob. Beställ nu och låt ditt barn njuta av all den komfort och stil som dessa sandaler har att erbjuda!

Mer information

Varumärke Aster
Tillverkarens SKU 962271-10-3
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1