Tofflor för pojkar Robeez Surfing

Tofflor för pojkar Robeez Surfing

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Ge din baby en touch av äventyr och komfort med Robeez Surfing tofflor, perfekt för små pojkar!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Surfing

Små pojkar kommer att älska dessa söta kängor Robeez Surfing! De är tillverkade av det kända märket Robeez och är speciellt designade för bebisar. Med sin roliga och färgglada design kommer de att ge en touch av stil till alla barns kläder.

Dessa tofflor är tillverkade av kvalitetsmaterial och med stor omsorg om detaljerna och erbjuder optimal komfort för din lilla pojkes ömtåliga fötter. De mjuka, halkfria sulorna hjälper ditt barn att röra sig säkert, både inomhus och utomhus.

Surfmönstret på en marinblå bakgrund är både sött och trendigt, perfekt för spirande äventyrare. Dessutom är varumärket Robeez känt för sina produkter som respekterar tillväxten av spädbarns fötter, vilket gör det till ett pålitligt val för föräldrar som är oroliga för sitt barns välbefinnande.

Dessa tossor är lämpliga för barn i alla åldrar, från födseln till cirka 24 månader. De är också lätta att ta på tack vare kardborreknäppningen, perfekt för föräldrar som har bråttom. Lägg till en touch av stil och komfort till din lilla pojkes garderob med dessa kängor Robeez Surfing.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 962020-10-5
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1