Tofflor för pojkar Robeez Seabed

Tofflor för pojkar Robeez Seabed

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Unna din pojke Robeez Seabed tofflor för optimal komfort och bedårande stil. Perfekt för småbarn!

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Seabed

Robeez Seabed baby boy booties är det perfekta valet för att hålla ditt barns små fötter varma och bekväma hela dagen lång. Med sin bedårande design och överlägsna kvalitet är dessa tossor ett måste för alla föräldrar som bryr sig om sitt barns välbefinnande.

De är tillverkade av det kända märket Robeez och är särskilt utformade för spädbarn, med perfekt passform för deras växande fötter. Det mjuka materialet som andas ger optimal komfort och gör att barnets känsliga hud lätt kan andas.

Designen Seabed är både söt och lekfull, med marina motiv som fiskar, sjöstjärnor och snäckor. Dessa tossor ger ditt barns garderob en touch av havet och sätter fart på fantasin.

Robeez Seabed kängor för pojkar är också mycket praktiska. Den mjuka lädersulan är perfekt för bebisar som börjar röra på sig och utforska sin omgivning. De har tillräckligt med grepp för att förhindra att barnet halkar och ramlar, samtidigt som de är tillräckligt flexibla för att barnets fötter ska kunna utvecklas naturligt.

Dessa kängor är inte bara bekväma och praktiska, de är också lätta att ta på tack vare den elastiska ankelremmen. De sitter på plats hela dagen, även för de mest aktiva bebisarna.

Ge ditt barn det allra bästa med Robeez Seabed baby boy booties. De kommer inte bara att vara bedårande, de kommer också att vara ett viktigt tillskott till deras garderob. Vänta inte längre utan ge ditt barn dessa mjuka, bekväma och roliga tossor redan idag.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 961970-10-5
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1