Tofflor för pojkar Robeez Crazy Zebra

Tofflor för pojkar Robeez Crazy Zebra

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Upptäck zebratrenden med Robeez babyboots! Bekväma, roliga och bedårande, din lilla pojke kommer att älska dem.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Crazy Zebra

Robeez Crazy Zebra baby boy booties är riktiga små juveler för ditt barns fötter. De tillverkas av det välkända varumärket Robeez och är bekväma, praktiska och snygga.

De är särskilt utformade för spädbarn och är perfekta för din lilla pojkes första steg. Det mjuka, följsamma materialet gör att barnet kan röra sig fritt och säkert. Dessutom är de lätta att ta på tack vare den elastiska fotledsremmen, perfekt för föräldrar som har bråttom!

Den originella, lekfulla designen på dessa tossor är en verklig tillgång. Zebramönstret ger en touch av originalitet och fantasi till ditt barns outfit. Så att han kan sticka ut med stil när han är ute och går i sin barnvagn eller tar sina första steg.

Robeez Crazy Zebra baby boy booties är tillverkade av kvalitetsmaterial och är också extremt slitstarka. De kommer att följa med ditt barn på alla hans äventyr utan att försämras. Dessutom har de en halkfri sula som ger bra grepp och förhindrar att de halkar.

Oavsett om det är som present eller till ditt eget barn är Robeez Crazy Zebra baby boy booties ett säkert val. Deras kvalitet och originalitet gör dem till en idealisk gåva för alla tillfällen. Så ge din lilla pojke en accessoar som är både praktisk och snygg, med dessa tossor från Robeez.

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 961950-10-5
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1