Tofflor för babyflickor Robeez Crazybutterfly

Tofflor för babyflickor Robeez Crazybutterfly

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Upptäck Robeez Crazybutterfly:s söta kängor för babyflickor, perfekta för din lilla prinsessas första steg.

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för babyflickor Robeez Crazybutterfly

Ge din lilla flicka stunder av komfort och mjukhet med Robeez Crazybutterfly baby girl booties! De är tillverkade av det kända märket Robeez och är utformade för att ge ditt barn optimal komfort samtidigt som de ger hennes outfits en touch av fantasi.

nom "Crazybutterfly" är det bästa sättet att beskriva dessa bedårande tossor. Med sitt färgglada fjärilsmönster och pastellfärgen rose är de både lekfulla och snygga. Din lilla prinsessa kommer att älska Robeez Crazybutterfly tofflor och du kommer att älska att se dem på!

Tofflorna är särskilt utformade för små flickor och finns i olika storlekar för att passa deras tillväxt. De är också lämpliga för inomhusbruk, med sin halkfria sula som ger bra grepp på alla typer av golv. Så du behöver inte oroa dig för ditt barns säkerhet när hon börjar röra på sig.

Dessa kängor är tillverkade av mjukt läder av hög kvalitet och ger ditt barn oöverträffad komfort. Lädret andas också, så hennes små fötter förblir torra och fuktfria. Dessutom gör det smidiga lädret att barnets fötter kan utvecklas naturligt, utan att hindra deras tillväxt.

Robeez är också lätta att ta på och av tack vare den elastiska ankelremmen. Ditt barn kan till och med lära sig att ta på sig sina tossor på egen hand, vilket kommer att bidra till hans utveckling och självständighet. Föräldrar kommer också att uppskatta hur lätta dessa tossor är att ta hand om, eftersom de kan maskintvättas vid låg temperatur.

Oavsett om ditt barn kryper, leker eller sover kommer Robeez Crazybutterfly booties alltid att finnas där för att skydda de små fötterna med stil. Ge ditt barn det ultimata inom komfort och design med dessa tossor från Robeez, märket som föräldrar har litat på i åratal. Vänta inte längre, lägg till Robeez Crazybutterfly baby girl booties till din lilla ängels garderob idag!

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 961940-10-33
Färg silver
Färg Silver
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1