Tofflor för babyflickor Robeez Mouse

Tofflor för babyflickor Robeez Mouse

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Unna din lilla prinsessa Robeez Mouse baby girl booties, ett måste från märket för småflickor!

Slut i lager

Beskrivning

Tofflor för babyflickor Robeez Mouse

Upptäck Robeez Mouse baby girl booties, ett måste för blivande små prinsessor! Dessa söta tossor är designade av det välkända varumärket Robeez, känt för sina kvalitetsprodukter och sin känsla för detaljer.

Dessa tossor är speciellt utformade för små flickor och är både söta och praktiska. Den musformade designen gör dem oemotståndliga och barnen kommer inte att vilja lämna dem! De är perfekta för att hålla små fötter varma och skydda dem från att halka och ramla.

Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka. De har en halkfri sula som garanterar optimalt grepp på alla ytor, perfekt för bebisar som precis har börjat röra på sig. Dessutom har de en ergonomisk form som formar sig perfekt efter barnets fötter, vilket ger optimal komfort hela dagen.

Robeez Mouse baby girl booties är lämpliga för barn från 0 till 18 månader, vilket gör dem till en perfekt present vid födsel eller födelsedag. De finns i olika storlekar för att kunna anpassas till små fötters tillväxt. Det elastiska fotbandet gör dem lätta att ta på och av, även för föräldrar som har bråttom!

Förutom att de är praktiska är de också snygga. Den pastelliga färgen rose och de musformade detaljerna gör dem till en trendig och söt accessoar för ditt barns små fötter. De kan bäras till alla typer av outfits, både hemma och ute.

Kort sagt, Robeez Mouse baby girl booties är vackra, bekväma och praktiska. De är det perfekta valet för att hålla ditt barns fötter varma och säkra, samtidigt som de ger en touch av stil till hennes outfits. Vänta inte längre med att ge din lilla flicka dessa bedårande tossor Robeez!

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 961910-10-131
Färg ljusrosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1