Baby pojke sandaler Kickers Summertan

Baby pojke sandaler Kickers Summertan

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Ge din pojke en bekväm sommar med sandalerna Kickers Summertan. Stil, kvalitet och komfort!

Slut i lager

Beskrivning

Baby pojke sandaler Kickers Summertan

- kön: "Pojke

Solen skiner och det är dags att göra din lilla pojkes sommargarderob redo! Det är därför vi är glada att kunna presentera Kickers Summertan sandaler för pojke. Detta par skor är praktiska, bekväma och trendiga, perfekt för att följa med ditt barn på alla hans sommaräventyr.

Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Kickers och är resultatet av årtionden av expertis inom barnskor. Kvaliteten och hantverket hos detta ikoniska märke garanteras och erbjuder ditt barn det allra bästa inom komfort och hållbarhet.

Dessa sandaler är särskilt utformade för pojkar och är både funktionella och snygga. Den eleganta, moderna designen gör dem till en modeaccessoar i sig, och ett perfekt komplement till alla outfits för ditt barn. Dessutom kan den ljusbruna färgen enkelt kombineras med vilken färg eller vilket mönster som helst, vilket ger stor mångsidighet.

Men det som gör dessa sandaler ännu mer speciella är deras ergonomiska design för bebisfötter. Den tjocka, flexibla sulan ger utmärkt stöd och stabilitet för ditt barns första steg. Dessutom ger den justerbara kardborreknäppningen en perfekt och säker passform för växande fötter.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad i stan eller en kväll ute med familjen, Kickers Summertan baby boy sandals kommer att vara ditt barns perfekta följeslagare. Deras lätthet och andningsförmåga garanterar optimal komfort även i varmt väder, medan deras robusthet och hållbarhet garanterar långvarig användning.

Kort sagt, Kickers Summertan baby boy sandals är ett måste för alla föräldrar som är måna om sina barns kvalitet och komfort. Med sitt pålitliga varumärke och oemotståndliga design kommer dessa sandaler snabbt att bli din lilla pojkes favoritpar. Beställ nu och gör din baby redo för en äventyrlig sommar!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961651-10-33
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1