Sandaler för barn Kickers Summertan

Sandaler för barn Kickers Summertan

Börjar på: 599,90 kr

384,79 kr

-36%
Välj elegans och komfort i sommar med sandaler från Kickers Summertan, säsongens måste-ha accessoar.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 599,90 kr

384,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Summertan

Kickers Summertan sandaler är den perfekta sommaraccessoaren! Med sin eleganta design och exceptionella komfort är dessa sandaler perfekta för alla tillfällen. Varumärket Kickers är känt för sina kvalitetsskor, och dessa sandaler är inget undantag.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, så att du kan använda dem länge. Den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter, vilket gör dem perfekta för dagar då du utforskar nya städer eller kopplar av på stranden. Yttersulan i gummi ger dessutom ett säkert grepp på alla underlag.

Designen på sandalerna Kickers Summertan är både klassisk och modern. Remmarna i äkta läder är både snygga och slitstarka, och det justerbara spännet gör att du enkelt kan anpassa sandalen till din fot för en perfekt passform. Sandalerna finns i en rad olika färger och passar till alla stilar och outfits.

Oavsett om du letar efter ett par sandaler för en avkopplande dag på stranden eller en utekväll på stan är Kickers Summertan sandaler det perfekta valet. De är mångsidiga och bekväma och kan bäras med en sommarklänning, shorts eller till och med byxor för en avslappnad men ändå elegant look.

point Som ett välkänt skomärke gör Kickers met det till en hederssak att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter. Med Kickers Summertan sandaler kan du vara säker på att få ett par högkvalitativa skor som kommer att hålla länge och erbjuda dig optimal komfort.

Så vänta inte längre och lägg till Kickers Summertan sandaler till din skosamling idag! Med sin tidlösa design, exceptionella komfort och överlägsna kvalitet kommer dessa sandaler att vara det perfekta tillskottet till din sommargarderob. Beställ redan idag och njut av sommaren med stil i sandalerna Kickers Summertan.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961650-30-103
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1