Kängor för babypojke Kickers Sabio

Kängor för babypojke Kickers Sabio

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Ge din pojke den ultimata stilen och komforten med Kickers Sabio booties, av högsta kvalitet och från det berömda märket Kickers.

Slut i lager

Beskrivning

Kängor för babypojke Kickers Sabio

Kickers Sabio Babyboots för pojkar är det perfekta valet för att hålla små fötter varma och bekväma hela vintern. Dessa kängor är designade av det kända märket Kickers och kombinerar stil och kvalitet för att följa ditt barn i hans första steg.

De är tillverkade av högkvalitativt läder och är mycket tåliga och slitstarka för att klara av ditt barns lekar och äventyr. Dessutom ger det mjuka, följsamma lädret stor rörelsefrihet för växande små fötter.

Den klassiska designen förstärks av eleganta detaljer som kontrasterande sömmar och varumärkeslogotypen Kickers. Den mörkbruna färgen gör dem lätta att matcha med alla kläder som ditt barn bär.

Tack vare kardborreknäppningen är de lätta att ta på och av, vilket gör dem till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. Dessutom ger den halkfria gummisulan optimalt grepp för att förhindra att man halkar eller ramlar.

De här skorna är bekväma och slitstarka och passar perfekt för aktiva bebisar som gillar att utforska sin omgivning. De är också perfekta för speciella tillfällen tack vare sin tidlösa stil.

Ge ditt barn det bästa med baby boy booties Kickers Sabio. Ett säkert val för glada fötter och nöjda föräldrar. Beställ dem nu och ge ditt barn den komfort och stil han förtjänar.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961540-10-53
Färg van blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1