Sandaler för babyflickor Kickers Sushy

Sandaler för babyflickor Kickers Sushy

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

-20%
Skäm bort din lilla fashionista med Kickers Sushy babyskor för flickor, tillverkade av det kända märket Kickers för trendig stil från tidig ålder.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Sushy

Kickers Sushy babyskor är den perfekta accessoaren för blivande fashionistas. Skorna tillverkas av det kända märket Kickers och är både trendiga och bekväma, perfekta för de allra minsta.

Skorna är speciellt utformade för små flickor och är en subtil blandning av stil och funktionalitet. De har en snygg, modern design och finns i en rad roliga färger och mönster som passar alla smaker.

Komfort är också en prioritet med Kickers Sushy skor för babyflickor. De är tillverkade av högkvalitativa material och passar perfekt för växande små fötter. Den flexibla sulan och den förstärkta hälkappan ger bra passform och optimal komfort hela dagen.

Dessa skor är idealiska för babyflickor i åldern 0 till 24 månader. De är perfekta för de första stegen tack vare de halkfria sulorna som ger bra grepp på alla underlag. De är också lätta att ta på och av tack vare den praktiska kardborreknäppningen.

Som ett välkänt varumärke lägger Kickers stor vikt vid kvaliteten och hållbarheten hos sina produkter. Kickers Sushy flickskor är inget undantag, designade för att tåla det dagliga slitage som små äventyrare utsätts för.

Ge din lilla flicka det bästa med Kickers Sushy babyskor för flickor. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller en dag med lek i parken, kommer dessa skor att vara det perfekta komplementet till hennes outfit. Vänta inte längre och ge din lilla prinsessa komfort och stil med Kickers Sushy baby girl shoes.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961061-10-33
Färg körsbär vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1